J. de Vries motoren bestaat sinds 2020, ontstaan door passie voor motoren.

 

In 2006, twee weken na het behalen van mijn auto rijbewijs ben ik gestart met motorrijlessen, enkele maanden later was ik in het bezit van mijn rijbewijs. Daarop duurde het niet lang voordat de eerste motor in de garage stond. Een Ducati monster 600 uit 1996.

 

De motor werd dagelijks gebruikt om van Hooge Zwaluwe naar Rotterdam te reizen waar ik destijds op de zeevaartschool zat.

 

Na het afronden van de scheepvaartschool heb ik wereldwijd ruim 10 jaar als stuurman en scheepswerktuigbouwkundige gewerkt op diverse bagger en offshore schepen.

 

Toen in 2017 mijn dochter werd geboren ben ik gestopt met varen en heb ik ervoor gekozen om aan de wal te gaan werken. Momenteel werk ik bij de technische dienst van een offshore bedrijf. In 2020 ben ik gestart met J. de Vries Motoren waar ik vooral in de avond en in het  weekend  mee bezig ben.

 

J. de Vries motoren richt zich vooral op de verkoop van nette occasions. Deze koop ik altijd zelf in. Voordat de motoren te koop aangeboden worden zijn ze uitgebreid getest en nagekeken. Hierdoor weet ik precies hoe de motoren rijden en in welke staat ze verkeren.